die

Projekte

2019
12.17.

Nissan

‘91

Figaro|

    auto

A Nissan Figaro egy orrmotoros, elsőkerék-hajtású, kétajtós, rögzített profilú kabrió, amelyet a Nissan gyártott az 1991-es modellévre és amelyet Japánban forgalmazott a Nissan.

A Nissan összesen 20 073 Figaros-ot gyártott. Az autó a Nash Rambler Cabrio, „Landau” Coupe (1950) és az 1957 Fiat 500 utódja.

Az első generációs Nissan Micra alapját képeztea kocsi. A Figaro-t az Aichi Gépiparban gyártották, A Nissan March platformon alapuló Figaro 1,0 literes (987 cm3) turbófeltöltős motort kapott, amely három sebességes automatikus sebességváltón keresztül 76 lóerő 57 kW-ra képes. A Figaro maximális sebessége 106 mph (170,59 km / h) 

A standard felszerelés elefántcsont színű bőr ülésekkel, kontrasztos csövezéssel, légkondicionálóval, CD-lejátszóval, krómozott és bakelit stílusú gombokkal, lágy tónusú festéssel a műszerfal felső részén, krómozott szegéllyű sebességmérővel készült.  A rendelkezésre álló négy külső szín a négy évszakot képviseli: Topaz Mist (ősz), smaragdzöld (tavasz), Pale Aqua (nyár) és Lapis Grey (téli). 

A kis autó némi külső renoválásra érkezett hozzánk, mivel volt egy kisebb koccanása, így pár elem javításra, majd fényezésre kerül.