a

vásárlás lépései

megosztás

Ha régi álmod egy veterán vassal koptatni az aszfaltot és szeretnéd, ha az az autó a garázsodban állna, akkor az alábbi pontokban szedtük össze, hogy tudunk Neked segíteni ebben:

• Legelső dolgod, hogy kiválaszd a kedvenc autód a weboldalunk kínálatából, melyek partnerkereskedéseink USA telephelyein, vagy magyarországi kínálatunkban találhatóak. Az ajánlatokat hetente frissítjük a pertnereink aktuális eladó autói alapján.

• Megtalálod álmaid autóját a magyarországi, vagy a közvetlen USA kínálatunkban. Bőven van lehetőséged tallózni, több mint 500 készleten lévő autó közül választhatod ki a számodra legjobbat! Amennyiben kínálatunkban mégsem találod a megfelelőt, vagy egyedi elképzeléseid vannak, felkutatjuk azt, legyen a szín, a motor, a márka vagy a típus a meghatározó, száz dollártól, akár több százezerig. Vásárolunk eBay-en, vagy neves aukción, vásárolunk magánszemélytől hirdetések alapján, vagy kereskedésekben képviseljük érdekeid.

• Amennyiben szeretnél a kiválasztott autóról bővebb információt kapni, megadjuk Neked. Közvetlen kínálatunk teljes adatbázisa rendelkezésünkre áll, illetve a felkutatott autók esetében, külföldi kollégáink segítségével lekérdezzük az autó naprakész adatait. A kiválasztott autót minél pontosabban és részletesebben bemutatjuk egy ajánlat készítésekor, hogy lásd, nem zsákbamacska. Pontos árkalkulációt készítünk az autó vételárát és járulékos költségeit illetően.

• Magyarországi kínálatunkat a restaurátor műhelyünkben személyesen bemutatjuk. Az USA kínálatunkban található autókat, koknrét érdeklődés esetén nagyfelbontású fényképekkel dokumentáljuk és videofilmet is készítünk róla, hogy az esetleges apró szépséghibákat felfedve ismertessük. Írásos állapotfelmérést külön kérés esetén készítünk az autóról. Alapelvünk, hogy nem titkolunk el semmilyen részletet az autót illetően és ismertetünk minden rendelkezésünkre álló információt róla.

• Igény esetén, a közvetlen USA kínálatunkban lévő autókat élőben, testközelben is bemutatjuk floridai telephelyünkön - akár szervezett út keretében is.

• Biztosítunk a legkedvezőbb és legbiztonságosabb fizetési feltételekről.

• Megszervezzük az autó USA-n belüli, belföldi szállítását a New Jersey, NY-ban, vagy a Ft Lauderdale, FL-ben található raktárunkba. Innen az autókat konténerben szállítjuk, megfelelően rögzítve, biztosítással az európai kikötőkbe, ahol vámkezeljük, majd a bontatlan konténert vasúton szállítjuk a magyarországi átadásig. A szállítás időtartama 6-8 hét között változó.

• Az autód átvételében és a honosításban teljes ügyintézést biztosítunk. A muzeális minősítés és a forgalomba helyezés során, valamint ennek ügyintézésében ugyancsak komplex szolgáltatást nyújtunk.

• Az általunk importált autók folyamatos szervizelését, vizsgáztatását, tuningolását és átépítését is elvégezzük szervízünkben. Vállaljuk projekt állapotú autók beszerzését is, amelyeket magyarországi restaurátor műhelyünkben, saját szakembereinkkel teljesen felújítjuk.